Bepillantás az SZMPSZ nyári táboraiba

Az SZMPSZ nyári táboraiAz SZMPSZ nyári táborai, a IX. Harmos Károly Képzőművészeti Alkotótábor, a LEGO ROBOTIKA tábor és a XVIII. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor majdnem egy időben kerültek megrendezésre Komáromban.

A IX. Harmos Károly Képzőművészeti Alkotótáborban 2023. július 1.-5. között a tanulókkal hazai művésztanárok foglalkoztak két csoportban. A foglalkozások témája: Újszerű képzőművészeti technikák megismerése és alkalmazása a vizuális és képzőművészeti nevelés órákon. Az idei téma: A Duna, ami összeköt.

2022. július 4 – 8. között Komáromban LEGO ROBOTIKA tábort szervezett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a társszervezők az alapiskolák 5-8. osztályos tanulói részére.

A XVIII. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Táborban a tanulókkal hazai és  magyarországi szakemberek foglalkoztak július 1.-5. között két csoportban: Bernáth Tamás, Culka Ottó, Jókai Ágnes, Németh Ervin. A foglalkozások témája: szövegválasztás, szövegelemzés, előadásmód, beszédtechnikai gyakorlatok, drámapedagógiai foglalkozások, színpadi mozgás, személyiségfejlesztő gyakorlatok.

Drozd Milan felvételei.

További hasonló témájú videók