Hetvenkedtek a Komáromi Jókai Színházban

Hetvenkedtek a Komáromi Jókai Színházban.  Mokos Attila, Rancsó Dezső és Varga Szilvia kezdésnek a Csárdáskirálynőből énekelték a legnagyobb örökzöldet, a Hajmási Péter, Hajmási Pál, a barométer esőre áll, című dalt a Hetvenkedünk című gálán a Komáromi Jókai Színházban február 4-én.  A dinamikus, modern, mindenkit megmozgató és a kulisszák mögé is betekintő előadást a színház jelenleg aktív színészei állították össze.

Hetvenkedtek a Komáromi Jókai Színházban
Hetvenkedtek a Komáromi Jókai Színházban

Az előadást nem, de Gál Tamás igazgató előadás utáni beszédét rögzítettük. 

A műsorból: 

Egyetlen szóval elég, ha elmondjuk, miénk az egész világ. Egyetlen dallamos szó, Felicita. Al Bano & Romina Power hatalmas slágerét az Anconai szerelmesek című legendás előadásból Ollé Erik és Holocsy Krisztina énekli február 4-én a Hetvenkedünk gálán. Azt tudta, hogy ez a milliós nagyságú kislemezen megjelent szám második lett az 1982-es Sanremói Zenei Fesztiválon, s a klipjét Leningrádban forgatták a Néva folyó partján?

Sétálj végig az ujjaddal ! Fekete, fehér. Botladozz el – feketétől a fehérig játssz nekem. Kiss Szilvia Dés László és Bereményi Géza nagyszerű szerzeményét, a Botladozva címűt énekli a Hetvenkedünk című gálán február 4-én Jókai Színházban. Azt tudta, hogy ezt a dal Udvaros Dorottya Átutazó című 1985-ös bakelitjén jelent meg, s ezt albumot tartják az egyik legjobb színészlemeznek, amit valaha írtak?

Béhr Márton egyik kedvenc előadója előtt is tiszteleg február 4-én a Hetvendekünk című gálán a Komáromi Jókai Színházban, amikor Cseh Tamás Születtem Magyarországon című ikonikus számát énekli. Azt tudta, hogy ez a dal a Frontátvonulás című lemezen jelent meg, s Cseh Tamás felvidéki fellépésein, így Komáromban is mindig elénekelte?

A Hungária együttes nagy slágerét, a Multimilliomos jazz-dobost Tóth Károly és Szabó Viktor mutatta be, mégpedig különleges módon. Azt tudta, hogy ezt a dalt Fenyő Miklós barátjáról, a világhírű cukrász, Hauer Rezső unokájáról, az ősHungáriaként is ismert, Syconor zenekar alapítójáról írta?

Zenekar:

Emmer Péter, Farnbauer Péter, Madarász András, Siposs Dávid, Varjú Attila

További hasonló témájú videók