Karácsonyi románc (1994)

„Nem tudjuk megakadályozni, hogy rossz dolgok történjenek az életben. De történnek jók is, amelyek kissé megkönnyítik a rossz elviselését.”

Julia, a fiatal özvegy szomorú karácsonynak néz elébe. Férje két éve halt meg balesetben, két kislányát egyedül neveli egy kisvároshoz közeli házban a hegyek között. Férje halála óta úgy érzi, a jövő már semmi jót nem tartogat számára, élete egyetlen értelmét lányai jelentik.

Miután az állását is elveszítette, megélhetése végett süteményeket készít a környéken lakóknak, de az ebből befolyó pénz nem elegendő, hogy fizesse a banktól korábban felvett kölcsönt, ezért a kilakoltatás fenyegeti házukból, ahol családjuk már száz éve lakik.

Karácsony előtt egy nappal egy negyven körüli úr látogatja meg, Brian Harding, a városi bank második vezetője, aki személyesen közli vele a bank döntését, miszerint nincs több haladék, vagy fizet, vagy elárverezik a házát. A Julia és közte lezajlott csúnya vita után beül kocsijába és távozik, azonban a háztól nem messze a nagy hóban árokba csúszik. A megsebesült bankáron Julia segít.

Az augusztusban elhunyt Olivia Newton-John szereplésével, magyar felirattal.

Író: Darrah Cloud
Rendező: Sheldon Larry
Szereplők: Olivia Newton-John, Gregory Harrison, Chloé Lattanzi, Stephanie Sawyer, Tom Heaton, Stephen E. Miller, Brent Stait, Susan Astley, Tom McBeath, Anna Ferguson, Teryl Rothery, Melody Ryane