Mától újra játszik a Komáromi Jókai Színház

KÖZLEMÉNY • Június másodikától ismét tartunk előadásokat! Felnőtt bérleteseink, illetve Stúdió bérlettel rendelkező nézőink Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című színpadi játékát tekinthetik meg Kiss Szilvia (Marianne) és Gál Tamás Dosky- és Jászai Mari-díjas színművész, színházigazgató (Johan) előadásában, a Jászai mari-díjas Pataki András rendezésében. Az előadás időtartama 1 óra 50 perc, szünet nélkül.

Színházunk a hatályban lévő egészségügyi előírások szigorú betartása mellett várja a közönséget. Kötelezően szájmaszkban érkező nézőink az előírások jegyzékét már a főbejáratnál elolvashatják. A nézőtéren hatvanhárman foglalhatnak helyet kettesével, egymástól négy szék kihagyásával, úgy, hogy az előttük és a mögöttük lévő sorok üresen maradnak.

A közönség tömegesen nem tartózkodhat az emeleti előcsarnokban, a nézőtéren tetszőleges a helyfoglalás, a ruhatár és a színházi büfé nem üzemelnek. A nézőknek érkezéskor és távozáskor be kell tartani az előírt másfél, két méteres távolságot.

Színházunk a 2019/2020-as évad felnőtt bérleteiben eredetileg szerepelt Rokonok című Móricz Zsigmond-színmű helyett tűzte műsorára a Bergman-darabot. A szervezési osztály munkatársai ezekben a napokban valamennyi bérletest személyesen értesítenek előadásuk pontos időpontjáról, és arra kérik a nézőket, hogy csakis azok jelenjenek meg az előadásokon, akik értesítést kaptak. Bővebb információ a 0905/898-739-es telefonszámon kérhető.

E heti előadások:

  • június 2. kedd 18 óra
  • június 3. szerda 18 óra
  • június 4. csütörtök 18 óra
  • június 5. péntek 17 és 20 óra
  • június 7. vasárnap 15 és 18 óra.

Kiemelt kép: A főszereplők a Fotó: Soproni Petőfi Színház felvételén

Videó: Pro Kultúra Sopron

További hasonló témájú videók