Kerekdomb Fesztivál lesz Tállyán

Tállya titkaiA Kerekdomb Fesztivál hosszú hétvégéje rengeteg programot kínál. A folyamatos játszóházi és gyerekmegőrző programok mellett koncert, színházi és irodalmi előadás is kifejezetten családosoknak szól. A nyitó napon Varró Dániel több alkalommal is fellép, egyebek mellett maszat-hegyi történeteivel is igyekszik majd megörvendeztetni a közönséget a szeptember 23-25-ig tartó rendezvényen.

Fotó: A Kerekdomb Fesztivál egyik első programjaként a Hosszúlépés. Járunk? csapata vezeti körbe a látogatókat Tállya titkos, rejtett nevezetességei és értékei között különleges helytörténeti túrájukon.

A közönségkedvenc Momentán Társulat szintén a nyitónapon teszi tiszteletét Tállyán, az idén debütáló Kerekdomb Fesztiválon. 

A rendezvénysorozat része a Kerekdomb Félmaraton is, íme az ajánló, amely csodás tájon vezet bennünket:

https://youtu.be/2VeKFC8QAI4

A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. Egy olyan hiánypótló közösségi esemény, amely minőségi kulturális, zenei, turisztikai és borélményt nyújt, s teszi mindezt magas színvonalon, a falunapokon és szüreti vigasságokon messze túlmutató programkínálattal, az összművészetiség gondolatát középpontba állítva.

Programok és információk: www.kerekdombfeszt.hu

 

További hasonló témájú videók