Vasárnap ért véget a nyárindító Kerekdomb Fesztivál (2.)

FESZTIVÁLHÍREK • Vasárnap ért véget a nyárindító Kerekdomb Fesztivál, amelyet a tokaji hegyvidék festői településén, Tállyán rendeztek meg.

A fesztivál legsikeresebb programjai között a péntek esti Szabó Balázs Bandája koncert, Palya Bea, Fábián Juli és a Zoohacker, valamint a Jónás Vera Experiment szombati koncertjei voltak. Teltházas előadással játszották a Nyáry Krisztián Így szerettek ők című kötetéből készült darabot Gryllus Dorka, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Simon Kornél szereplésével, és szintén hatalmas sikert aratott a Nézőművészeti Főiskola című darab Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László előadásában, valamint a Nemzeti Színház Psyché-darabja.

Szeretettel ajánljuk figyelmébe a fesztiválról készült videó-és fotó beszámolónkat!

Fábián Juli-interjú:

Palya Bea-interjú:

Antonia Vai-interjú:

______________________________

Ősszel is lesz Kerekdomb Fesztivál! Szeptember 8-10. között újra várjuk Tállyán; akkor többek között a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A Kutya vacsorája, a Szeder, az Eszter-lánc mesezenekar, Szirtes Edina Mókus, Czutor Zoltán és a Czutorborsók, a Musica Florens, Pribojszki Mátyás, Szász Ferenc és a Random Trip zenészei is gondoskodnak majd a jó hangulatról. Fellép az RS9 Színház, valamint a József Attila Kör, az irodalomfelelős pedig Lackfi János lesz.

Kövessen minket Facebook-oldalunkon: https://www.facebook.com/kerekdombfeszt/

A hangulatvideót Petkó Gergely Ricsi, az interjúkat a 4Kids Network, a fényképeket Boltresz Attila készítette.

További hasonló témájú videók