„Ott leszek ezen a nyáron, mert ezt meg kell tennem magamért.” 

spliff_1.1Június 21-én volt a premierje a Gombaszögi Nyári Tábor idei himnuszának. A tábor szervezői idén a komáromi Spliff 447 zenekart kérték fel az együttműködésre, melynek eredménye az Ezen a nyáron címet viseli.

A Gombaszögi Nyári Tábor 2016-os himnusza:

A komáromi Spliff 447 nem lehet ismeretlen a gombaszögi táborozók számára. Tavaly a Szlovákiai Magyar Dal Napja egyik fellépőjeként már debütáltak a tábor nagyszínpadán, s azóta is céltudatosan menetelnek előre a szlovákiai magyar könnyűzenei életben. A zenekar már 2011 óta működik, szélesebb rajongótáborra azonban csak az utóbbi időben tettek szert. A fiatalok körében egyre nagyobb népszerűségre törő zenekar rengeteg koncerttel és sok-sok új dallal hálálja meg a beléjük vetett hitet. Ezeknek a daloknak a listáját gyarapítja most már a 2016-os Gombaszögi Nyári Tábor himnusza is, az Ezen a nyáron, amely igazán spliffes hangzással bír. A zenekar egyébként saját magát a beatang stílusba sorolja. Ahhoz, hogy megtudjuk, ez pontosan mit takar, muszáj meghallgatnunk néhány dalukat!

Az Ezen a nyáron szövegét Michalovic Tibor, azaz OJ, a zenekar énekese írta, a zenét pedig, mint ahogy mindig a zenekar együtt szerezte. A tábor himnuszához, ahogy az előző években, természetesen idén is készült videoklip, amelynek forgatókönyvírója és rendezője egyaránt Kovács Krisztián, a tábor médiaszekciójának munkatársa. A hanganyag Farnbauer Péter „Fambi” komáromi stúdiójában készült.

A klip forgatási helyszíne a Spliff 447 komáromi próbaterme, illetve a Gombaszögi Nyári Tábor régi-új helyszíne. Sőt! Külön köszönet jár Ambrúzs Jánosnak és Lőrincz Évának annak apropóján, hogy a stábnak a Gombaszögi Cseppkőbarlangba is belépést biztosítottak a forgatás során.

A táborba látogatók július 16-án, szombaton láthatják és hallhatják a Spliff 447-et a nagyszínpadon. Egészen biztosan a tábor idei himnusza is el fog hangzani, addig pedig dúdolásra fel! A tábor szombati napján a nagyszínpad vendége továbbá a Besh o droM, valamint a KFT zenekar.

További információk a Gombaszögi Nyári Tábor honlapján, vagy hivatalos Facebook-oldalán találhatóak.

Legyünk ott ezen a nyáron, mert ezt meg kell tennünk magunkért!


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2016/06/ott-leszek-ezen-a-nyaron-mert-ezt-meg-kell-tennem-magamert/trackback/

Most itt van: Home // FELHÍVÁS, HELY, VIDEÓK, Zene // „Ott leszek ezen a nyáron, mert ezt meg kell tennem magamért.” 

© Magyar Interaktív Televízió

Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma