Tad Jones csudálatos kalandjai

Tad Jones csudálatos kalandjai Tad 25 éves chicagói építőmunkás, aki arról álmodozik, hogy egyszer az lehet, mely apja is lenni akart: régész. Ted munka közben is mindig „rejtett kincsekre” vadászik az építkezéseken. Igazából még több kalandot akar, mint egy egyszerű régész. Arra vágyik, hogy kedvenc hőse, a világhírű felfedező, Max Mordon, nyomdokaiba lépjen. A film 3D-ben igazi kalandot kínál!

A lehetőség, hogy Tad álmait valóra váltsa, hirtelen az útjába pottyan, mikor barátja, Humbert professzor, a híres régész, aki amúgy apja mentora is volt, egy misztikus kőtábla felét kaparintja meg egy kollégájától, aki egy feltárást irányít a Machu Pichunál.

Humbert tudja, hogy a tábla kulcsfontosságú az elveszett város, Paititi, és annak aranynál is értékesebb kincsei megtaláláshoz, és úgy sejti, hogy kollégája, Lavrof professzor a közvetlen közelében van egy hatalmas régészeti felfedezésnek – és veszélyben van!

Ahogy Humbert professzora repülőtér felé igyekszik, hogy kollégája segítségére induljon, szerencsétlen baleset éri. Tadet, aki vele volt a repülőtérre vezető úton, véletlenül összetévesztik Humbert professzorral, és ezt kihasználva, a helyébe lép.

Álmokkal teli, de nem félelmektől mentesen – beleértve a repüléstől és a múmiáktól való félelmét – Tad és kutyája, Jeff, Cuzcóba repül, azonban leszállás után nem sokkal rájön, hogy Hubertet professzort nem csak barátai várták…


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags:


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2015/12/tad-jones-csudalatos-kalandjai/trackback/

Most itt van: Home // Film, GYEREKABLAK, KULTÚRA, VIDEÓK // Tad Jones csudálatos kalandjai

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma