Gombaszög médiamunkásai jelentik (lendületből)

Gombaszög média Egy sor videó a médiasátor szorgos munkásainak jóvoltából. Az idei év különösen gazdag videóterméssel szolgált, írja Stubendek Attila. 

„Begördül a teherautó, sátrak bújnak elő az erdő mögül, megjelenik az újjáépülő krasznahorkai vár, majd táborozók közé csöppenünk, akik épp belevágnak a szlovákiai magyar fiatalok legnagyobb rendezvényébe – több ezer ember számára így kezdődött a Gombaszögi Nyári Tábor, ahogy a most megjelenő hivatalos aftervideó is!

A Gombaszögi Nyári Tábor hat napját három perc harminchárom másodpercbe sikerült belesűríteni. Feltűnnek az ismerős arcok, a szalmaszínház, az óriáshinta, a történelmi zászló, az előadások, a kopjafa, a medence, a kiscicák, a várölelés, az iszapbirkózás, muzsikáló és beszélgető emberek, a koncertek pillanatai, és sok minden más, ami Gombaszöghöz hozzátartozik.”

Vannak-e fiatalok a szlovákiai magyar kultúrában? Erről Bárdos Gyulát faggatta Hangácsi úr:

…és a már hagyományosnak mondható TÜndöklő Gombaszög is nagy népszerűségre tett szert.

„A krasznahorkai kempingben megrendezett Gombaszögi Nyári Tábor idén ezerhétszáz résztvevővel és kétezer koncertlátogatóval megdöntötte egy az évvel korábbi rekordját, sőt a napi részvételt összeadva a mintegy nyolcezres látogatószámmal az idei Gombaszög lett minden idők legnagyobb felvidéki magyar ifjúsági akciója. Hogy ne maradj le a jövő évi buliról sem, csatlakozz a tábor facebook-oldalához (https://facebook.com/gombaszog), és a további videókért kövesd a youtube-csatornánkat!”

Stubendek Attila

További hasonló témájú videók