Pósa Lajos verseny – a versmondók (1.)

Pósa Lajos szavalóverseny - a versmondókA versmondó versenyt osztályfordulók előzték meg, így az iskola legjobb 16 tanulója mérte össze tudását a Költészet napjára esett döntőn. Az első évfolyamból Balog Dorina a Három szép pillangó című verssel megosztott első helyezést ért el. Balog Mária A legszebb piros tojás; Szajkó Dusan a Tülökvár; Váradi Kiara a Mesélj, anya mesélj; Horváth Ferenc a Csali mese verset mondták el.

A második évfolyamból Balog Csilla szintén a Három szép pillangót adta elő, s megosztott második helyen végzett. Kökény Vanesa a Se sajt, se prém; Váradi Miklós A bácsika skatulyája; Váradi Evelin Az egyszeri királyfi verset mondták. Váradi Evelin előadása kiérdemelte a megosztott harmadik helyet.
A harmadik évfolyamból Dávid Kevin A pille című verset mondta el. Seres Dominik a Kerek sajt című verssel állt a közönség elé, amivel megosztott második helyet ért el.
A negyedik évfolyamból Balog Krisztína a Kis tündér sípja című verset választotta. György Roland a Tülökvár című verssel a megosztott első helyen végzett. Szajkó Barbara verse a Mese egy szép királylányról, Váradi Viktor verse pedig A bogarak piktora volt, amivel megosztott harmadik helyen szerepelt. A versenyt Váradi Zoltán a Kinn a bárány című verssel zárta.

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2014/04/posa-lajos-szavaloverseny-a-versmondok-1/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, Évforduló, Irodalom, KULTÚRA, Verseny // Pósa Lajos verseny – a versmondók (1.)

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma