Balogvölgy kistérség tehetségei

balogvölgyiek A balogvölgyiek találkozóján délután a színpad a Balogvölgy kistérség tehetségeié volt. A műsort Sebők Csilla, a Bátkai Alapiskola igazgatónője vezette.Uzapanyitról a Csávó csávó és fiai formáció hipp-hopp tánccal mutatkoztak be, míg a lányok the Mobland csapata modern táncot adott elő.

A rakottyási Úsvit Rakytník civil szervezet igyekszik minden rendezvényen képviselni a falut, s ápolni a roma és a magyar kultúrát. Ezúttal cigány és modern táncot tanultak be Kökény Erzsébet vezetésével.

Balogtamási képviseletében Lakatos Barbara, Lakatos Ferenc, Busa Patrik énekszámmal léptek fel gitár és szintetizátor kísérettel.

A bátkai zumbás lányok negyedórás bemutatóval álltak színpadra. Ők jól bírták szusszal.

Zsíp községet fiatal táncos tehetségek képviselték. Barbara Olejníková és Júlia Dobrocká konzervatóriumi növendékek. Modern színpadi táncból mutattak ízelítőt. Csatlakoztak hozzájuk testvéreik is, Nina és Magdaléna, akik a rimaszombati művészeti alapiskola tanulói.

A nemesradnóti fiatalok két modern táncot hoztak Várady Tünde vezetésével.


A rimaszécsi lányok diszkóra és cigányzenére táncoltak, utóbbit Kalocsai Norberttel, a Czinka Panna együttes tagjával.
A műsor színvonalát emelte a rimaszombati Háj szlovák és az Új Gömör magyar néptáncegyüttes; a rimaszécsi Rozmaring és a bátkai Remény énekkar.

További hasonló témájú videók