Éjszaka a Táborban Hundzsa Tamással

Diszkó

„A Kassáról származó fiatal zenész 7 éves korától él a színház bűvöletében. Már kisgyermekként olyan musicalekben szerepelt, mint a Twist Olivér, Hamupipőke, A Dzsungel Könyve, Mátyás mesék,Komédiások vagy a Bohémélet. Tehetségének az országhatárok sem állják útját: több mint 600 előadáson van túl Szlovákiában, Magyarországon és Csehországban.

Tevékenysége sokrétű, hiszen többek között szerepelt az STV Zlatá brána sorozatában, és dolgozott a Markíza és Hallmark szlovák és magyar szinkronstúdiójának is. Számtalan koncert áll a háta mögött, pályafutása során több zenekarral is együtt dolgozott, hol énekesként, hol basszusgitárosként tevékenykedett. Jelenleg is a zene határozza meg hétköznapjait, hiszen musical szakon tanul Prágában.

A színházi fellépései mellett zenei estekkel örvendezteti meg közönségét, amiken egy szál gitárral a kezében, vagy éppen egyéb alternatív hangszerekkel lép színpadra. És hogy hogyan képzeli el a további éveket? Inkább azt mondja el, hogyan nem: zene, színház és film nélkül.”

Monozlai Flóra ízelítője az est hangulatából:

További hasonló témájú videók