XV. Csengő Énekszó – a díjkiosztó és a gála (5.)

Duka Zólyomi EmeseAz ünnepi műsor kedves színfoltjaként a szervezők emléklapokat adtak át mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a seregszemle létrejöttéhez, s az évek hosszú során a megvalósításukhoz.

Az emléklapokat Szalay Szilvia, a Szlovákiai Magyar Zenebarátok Társulásának elnöke nyújtotta át, többek közt Duka Zólyomi Emesének, a Társaság előző elnökének, Hritz Júliának, Dunajszky Gézának és Kazán Józsefnek a Csengő Énekszó fesztivál megrendezése során kifejtett szervezőmunkájukért; a kórusukkal a fesztiválra évek óta visszatérő sikeres karnagyoknak, Balogh Csabának, Juhász Mónikának, illetve a kassai Csengettyű Kórust 44 éve alapító Homolya Évának vagy Stirber Lajosnak, aki hosszú éveken keresztül volt résztvevője komáromi kórusával a fesztiválnak, s dalra fakasztott mindenkit, aki ott volt. De emléklapban részesültek azok a karnagyok is, akiknek áldozatos munkája nélkül elképzelhetetlen lett volna a Csengő Énekszó megrendezése 15 alkalommal. Emléklapot kaptak azoknak az intézményeknek a képviselői, illetve azok a személyek is, akik az évek során hozzájárultak ahhoz, hogy a Csengő Énekszó zavartalanul megvalósulhasson. (Dunajszky Éva)

 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2013/06/xv-csengo-enekszo-a-dijkioszto-es-a-gala-5/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, Közélet, KULTÚRA, Oktatás, VIDEÓK, Zene // XV. Csengő Énekszó – a díjkiosztó és a gála (5.)

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma