Érsek Árpád: Több testnevelésórát és motivációt a fiataloknak

Érsek ÁrpádÉrsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője mai sajtótájékoztatóján a testnevelésórák számát, a fiatalok sport iránti alacsony motiváltságát és az új iskolatörvény sportra való negatív hatásait értékelte. 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


1 Response to " Érsek Árpád: Több testnevelésórát és motivációt a fiataloknak "

  1. Varga Lajos szerint:

    Távolról sem értek egyet a testnevelés órák és a motiváltság együttes emlegetésével sem, nemhogy a köztük feltételezhető összefüggés elfogadásával. Szeretném, ha egyszer eljutnánk legaláb odáig, hogy tisztázzuk, mi az a tevékenység formáját, tartalmá és intenzitását tekintve, amit sportolásként elfogadunk és értékelünk?
    Nem értek egyet a centralizálás gondolatával sem. Az ilyen centralizálásnak nyilván az lenne a következménye, hogy a különféle minisztériumok azzal érvelnének, hogy köszönjük, de nekünk a sporthoz semmi közünk, ott a sportminiszter, keressék meg, ő az illetékes! Sokkal inkább tudnám támogatni az olyasféle elgondolást, amikor a sport támogatását törvényileg számon lehetne kérni minden minisztériumtól, intézménytől, vállalkozástól és munkaadótól. Egyúttal azt is törvényileg kéne szabályozni, hogy anyagi támogatáson túl milyen intézkedésekkel, tevékenységgel kell az egyes szubjektumoknak a sportot támogatni. Ha majd mindezeken a t. képviselő úr elgondolkodik, akkor remélem rájön, hogy olyasmit akar törvénnyel megoldani, amit nagy valószínűséggel lehetetlen. Akkor talán majd rájön, hogy nem sajtóértekezletet kellett volna tartania, hanem elég lett volna beküldenie egy videót a párt sportnapjáról, mondjuk legalább havi rendszerességgel, illetve arról gondoskodni, hogy PCfalván megépüljön a medence, s abban víz legyen /megfelelő hőfokú/, körülötte elegendő kényelmi szolgáltatást biztosító környezet legyen, valamint hogy mindezek működtetéséhez a megfelelő képzettségű személyzet biztosítva legyen. Egy ilyen létesítmény éves tevékenységének értékelése talán jobb alkalom lenne sajtótájékoztatónak, miközben még sokat dumálni sem kellene, mert a mondanivalót effektívebben is továbbíthatnák a médiumok.
    Varga Lajos

Tags: , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2012/10/ersek-arpad-tobb-testnevelesorat-es-motivaciot-a-fiataloknak/trackback/


Most itt van: Home // ESEMÉNY, Közélet, Sport, VIDEÓK // Érsek Árpád: Több testnevelésórát és motivációt a fiataloknak
Ez is érdekelheti:


© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma