Ádáz ellenfelekből – Szövetségbe zsugorodva

Közös sajtótájékoztatót tart az MKP, a Híd és az Összefogás, amelyen bejelentik, hogy a három párt egyesülésével létrejön egy új politikai szubjektum, a „Szövetség” (Aliancia) nevű párt. 

A meg nem nevezett további felek, harmadok, negyedek és egyéb törtek, alelnökök, titkárok és egyéb perszónák azt is bejelentik, hogy ezentúl senki sem fognak árulónak titulálni, ha más véleménye lesz egyes témákról, nem lesznek janicsárok, hibridek, hebridák, bal-, jó- és jobbmagyarok, valamint más X-men stílusú megnyilvánulások. A felek egyöntetűleg szent fogadalmat tesznek, hogy ezentúl csak dicsérni fogják egymást, akkor is, ha ezzel olyan egészségkárosodást szenvednek, amit csak komoly gerincműtéttel lehet majd  orvosolni.

Amennyiben ezt a vérszerződést megszegnék, esküvel fogadják, hogy másnap elkárhoznak, mint az aktuális szlovák kormány. A Szövetség szerződésének záradéka azt is tartalmazza, hogy a Csemadokot ezentúl minden harmad egyformán használhatja aláírásgyűjtés céljára. Ezt az egy másik szövetség elnökeként is működő Pozsony megyei alelnök saját 7 napnál nem régebbi koronavírus tesztjének orrpiszkáló pálcikájával hitelesítette. 

 

További hasonló témájú videók