A Timár-módszer bemutatója Pozsonypüspökin

Timár Böske Pozsonypüspökin Timár Böske, a Csillagszemű Táncegyüttes művészeti vezetője és asszisztense, Mayer Orsolya a táncház-módszer alapján kisgyermekek számára kidolgozott Timár-módszert május 21-én a pozsonypüspöki, majd a koloni óvodában mutatták be. 

Ízelítő az egyórás foglalkozásból, amelynek oktatócsomagját a www.kulhoniovodak.hu honlapon keresztül is elérhetik majd.

A Timár-módszert Timár Böske, a Csillagszemű Táncegyüttes művészeti vezetője és tanítványai mutatják be, amerre járnak. Timár Böske férjével, Timár Sándor koreográfussal 1993-ban hozták létre a Magyarországon és Európában is egyedülálló együttest, amelyben 450 gyermeket foglalkoztatnak már 3 éves kortól. A Csillagszeműek a világ legkülönbözőbb tájain képviselik Magyarországot, Európa nagyvárosaiban éppúgy, mint Brazíliában, Új-Zélandon vagy Japánban. Timár Böske a Kárpát-medencei körút során valamennyi régióban bemutatja a Táncegyüttesben alkalmazott Timár-módszert, amely által gyermekek már kicsi kortól elsajátíthatják tánc-anyanyelvüket.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


4 hozzászólás to " A Timár-módszer bemutatója Pozsonypüspökin "

  1. Varró Petra szerint:

    Ez borzalmas!!! Minden, csak nem módszer!!!!!!!!!!!! A tánctechnika nehézsége, a zene tempója, a tapsolt ritmusképlet összetettsége (az ovis korúak néha még egyszer is képtelenek a kezüket úgy összeütni, hogy hangja legyen), a tanult ének hangterjedelme… És ez a “módszer” egy világjáró útlevél… Nem mintha irigyelném őket, mert én nem szeretek utazni, csak bosszant, hogy én meg töröm a fejem, hogy jól csináljam a dolgom, és mindig elégedetlen vagyok.

  2. Hajnal Virág szerint:

    A 2012 a külhoni magyar óvodák éve programunk egyik célja, hogy a Kárpát-medence valamennyi óvónőjével megosszuk azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak az óvodai oktatás minőségének emeléséhez. A http://www.kulhoniovodak.hu oldalon örömmel várjuk az Ön által alkalmazott jó gyakorlatot is. Programunkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a külhoni magyar óvónők megosszák egymással ötleteiket, jól bevált módszereiket, egymásnak tanácsot adhassanak és egymástól tanulhassanak.

  3. Haraszti Mária szerint:

    Van idehaza, mármint Szlovákiában is sok jó és hasznosítható összeállítás, a somorjaiak vagy az alsószeliek munkáját portálunkon is kikereshetik, pl. http://www.televizio.sk/2012/06/xxxvii-dmt-lagzi-a-libalegelon/

Tags: , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2012/05/a-timar-modszer-bemutatoja-pozsonypuspokin/trackback/


Most itt van: Home // ÉLETMÓD, ESEMÉNY, GYEREKABLAK, NAGYVILÁG, VIDEÓK // A Timár-módszer bemutatója Pozsonypüspökin
Ez is érdekelheti:


© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma