Az AB-ART kiadó új kiadványai

AB-ART Balázs F. Attila

Az AB-ART kiadó új kiadványait Balázs F. Attila igazgató ajánlja a karácsonyfa alá.

Tar Károly: Mesés közlekedés
A szerző könyvének ihletője az a világméretű igyekezet, amely a gyermekbaleseteket szaporodásának kíván gátat vetni. A könyv tíz, a közlekedéssel kapcsolatos, a gyermekek által szükségszerűen megtanulható közlekedési szabály alkalmazásának esetét szöveges rajzban mutató kérdéscsoportból áll. Mayer Hella színes rajzaival
Ekecs és Apácaszakállas
Az egy községhez tartozó két falut népszerűsítő kiadványt Polák Csilla állította össze. A füzet a két helység története mellett minden információt tartalmaz, amire egy ideérkezőnek szűksége lehet.
Tóth László: Legszebb versek
Vida Gergely válogatásában és utószavával.
A hatvanadik életévét betöltött József Attila díjas költő gazdag életművéből a fiatal költőgeneráció tagja, Vida Gergely válogatott. Utószavából megtudjuk, miért épp ezeket a verseket választotta. A kötet a Legszebb versei sorozat 9-ik darabja.
Rácz Boglárka: Ahová meg nem érkezünk (Versek).
„Rácz Bogi könyve oda visz el minket, ahová nélküle csak nagyon nehezen juthatunk el. Az érzések városába, az egyszerre szent és kurtizán lányhoz, a színes szerelemhez, az idő sűrűségét megélő léthez.
Z. Németh István: Kiber tér végállomás
Legújabb regényében Z. Németh István olyan világba kalauzol el bennünket, amely nemrég még a fantasztikum kategóriájába soroltatott, ma már észrevétlenül beépül mindennapjainkba, kísért, mint egymásra vetített képek magában hordozva az elhalványuló hagyományt és az élesedő jövőt.
Gál Sándor egybegyűjtött művei. 10. Versek, mesék műfordítások.
A nagyszabású sorozat 10-ik kötetéhez érkezett. A fennmaradt életmű még három vastag kötetet fog megtölteni. A 10-ik kötet a mesék és műfordítások mellett tartalmazza azokat a verseket is, amelyek a sorozat első kötetének a megjelenése után születtek.


További hasonló témájú videók