Dunaszerdahelyen is fellép a The Golden Voices of Gospel

2013-ban, 2018-ban és most 2024-ben újra Szlovákiában koncertezik a világhírű The Golden Voices of Gospel afroamerikai hangszeres énekegyüttes, Dwight Robson fekete tiszteletes zenekara.

A The Golden Voices of Gospel újévi turnéjának első állomása a pozsonyi evangélikus templom lesz január 2-án.

Másnap este, azaz január 3-án a dunaszerdahelyi VMK-ban lépnek fel. A formációt január 4-én Budapesten, január 5-én Miskolcon láthatja a közönség.

A turné Besztercebányán folytatódik (január 6.) és Privigyén ér véget (január 7.).

Olyan örökzöldeket hallhatunk tőlük, mint az Oh Happy Day, a He’s Got The Whole World, a This Little Light vagy a Swing Wing Low.

Egy kis ízelítő:

A 2000-ben alakult együttes töretlen sikerrel koncertezik Európa-szerte is, szívesen koncertezett velük többek között Michael Jackson és Mariah Carey is.

A gospelt szólista és kórus adja elő felelgetős énekformában, taps, dobbantás, mozgás, és hangszerek kíséretével. Az ismétlések, és az egyszerű mondatok elősegítik a vallásos üzenet megértését, amely a szeretetről, hitről szól… A dalokban megtalálhatók az Ó- és Újszövetség sorai (a tradicionális gospelénekesek ezek történeteit keltik életre), de sokszor csak szabad imák, amolyan beszélgetések Istennel.

A körút szervezője az ElóKoncert.

 

 

 

További hasonló témájú videók