Rozsnyón és Ipolykéren is megtekinthető az Imádlak bakker!

Jelenet a darabból – a színház felvétele

A Csemadok rozsnyói alapszervezete a Kassai Thália Színház Michal Tomasy Imádlak bakker! című előadására invitálja a tisztelt közönséget. A szilveszteri vígjáték egy felvonásban Rozsnyón március 25-én 19:00 órától lesz megtekinthető. Ipolykéren március 26-án 16:00 órától láthatják az előadást.

A történet dióhéjban: Egy fiatal pár, valahol egy kassai lakótelepen szilveszterezni készül. Elköltöztek a szülőktől, a saját otthonukba, amelyet még nem sikerült teljesen berendezni, de érzik itt boldogok lesznek, ez az ő kis fészkük. Végre nem kell senkihez sem alkalmazkodniuk. Mindent alaposan megterveztek. Minden csakis úgy lesz, ahogy ők szeretnék. Jöhet a kellemes, minden meglepetést nélkülöző szilveszteri buli. Ahogy ez már lenni szokott, a vígjátékokban és a valóságban is, semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték. Akiket meghívtak, azok késnek. Akiket nem hívtak azok persze betoppannak. Egyre több ember bukkan föl a kis lakótelepi lakásban. Egyre több a meglepetés. A helyzetek egyre viccesebbek, a kapcsolatok egyre kuszábbak, a gátlások egyre inkább feloldódnak…

Rendező:
Dudás Péter m.v.

Szereplők:
Patrik Rubóczki Márkó
Éva Dégner Lilla
Helén Varga Lívia
Ricsi Ollé Erik
Sanyi Michal Soltész m.v.
Moncsi Varga Anikó
Theó Nádásdi Péter
Laura Latócky Katalin/Nagy Kornélia

Stáb:
Dramaturg és fordító: Forgács Miklós
Díszlet és jelmeztervező: Őry Katalin m.v.
Light design: Majoros Róbert m.v.
Rendezőasszisztens: Derján Angelika

A szerző, Michal Tomasy a zsolnai Városi Színház tagja. Együttműködik több kisebb társulattal is. Színészetet oktat a Mártoni Magán Zenei és Drámai Konzervatóriumban. Az eredetileg Neznášam ťa! címen írt darabja harmadik műve.

További hasonló témájú videók