Ezúttal egy komplett részlet a The Matrix Resurrections filmből

The Matrix Resurrections – Déjà Vu
The Matrix Resurrections

Ahogy közeleg a bemutató, egyre több a figyelemfelkeltő hír a filmről. A Warner Bros a múlt héten megrendezett Game Awards rendezvényen egy új klipet mutatott be a pár napon belül a mozikba kerülő új The Matrix: Resurrections (Feltámadások) filmhez. A friss videó jelentősen eltér az eddig látott előzetesektől, ugyanis azok klasszikus stílusától eltérően nem pár másodperces kivágásokat fűz össze, hanem egy egybefüggő részletet mutat be az új filmből.

A filmben visszatér Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith, mint Neo, Trinity, valamint Niobe, de szerepelni fog benne még Christina Ricci, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere és Yahya Abdul-Mateen is.

Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör. Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez.

Előző klippek

További hasonló témájú videók