Expired Passport – Élvejátszva (2)

Jubileumi koncerttel ünnepelt október 20-án a 20 éves Expired Passport. A Lacza Gergely vezette együttes Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési központban rendezett nagyszabású koncertjén a zenekar minden korszakból felcsendült valami.

A koncert szünetében került sor  Nagy Dániel képzőművész kiállításának megnyitójára, miközben az Aranymetszés szórakoztatta a közönséget. Az estét Göbő Anna és Sándor muzsikája zárta. A koncerten a tervezettnél jóval nagyobb szerepet kaptak a vendégművészek, mivel a hosszas előkészítés után a koncert időpontja előtt pár nappal derült ki, hogy az együttes énekesnőjét, Krisztinát orvosa nem engedi fellépni. A koncerten nagy segítséget nyújtott az Expired Passportnak a zenekar előző énekesnője, Gálffy Hodosy Marianna, valamint Bíró Szabolcs.

A második részben a zenekar volt tagjai közül Strieženec Mátyás és Szabó László „Szampó” is színpadra lépett. Vendégelőadóként szerepelt Török Ádám, aki magával hozta tizenhárom éves bluesgitáros felfedezettjét, Fehér Ádámot is. 

Fehér Ádám
Fehér Ádám

 

 

További hasonló témájú videók