Folytatódnak a Somorjai Blues Estek

Slovak blues project nagysikerű fellépése után újabb koncertekkel várják a szervezők a blues rajongóit. Október 27-én az érsekújvári The Joint Venture fog fellépni a somorjai Mozi kávézóban.

A zenekart 2010-ben Sajtos Feri alapította, aki többek között a Jazz Blues Jamboree fesztivált is szervezi. Ez alatt az idő alatt az együttes több koncertet adott a hazai és külföldi színpadokon, felléptek a SZIGET fesztiválon is. Az együttes hosszú ideig tradicionális blues számokat játszott, de mostanság már saját szerzeményekkel is fellépnek. 

__________________
November 3-án a pozsonyi blues színtér legendás együttese, a Bluesweiser ad koncertet. A zenekar, amely a 80-as években jött létre; az egyik legrégebbi blues együttes Szlovákiában. Pályafutásuk alatt 3 albumot játszottak fel, amelyből kettőt tudtak kiadni. A zenekar a saját szerzeményiben a blues műfajt funky, jazz és boogie elemekkel egészíti ki. A több mint 30 év alatt több jelentős fesztiválon is felléptek, mint pl. Pepsi Sziget Magyarországon, Blues Alive Csehországban és Rawa blues festival Lengyelországban.

_______________________
A projekt a Zene az Örömért polgári társulás szervezésében és Somorja Város támogatásával kerül megrendezésre.

Belépés a koncertekre ingyenes.

 

 

 

További hasonló témájú videók