Túléljük a mai világvégét?

Ma egy kisbolygó fogja elpusztítani a Földet – ha igaz, amit David Maeade  számmisztikus állít. Elméletével több lap, a Washington Post, a Fox News és a The Sun is foglalkozott, eszerint egy kisbolygó, a Nibiru pusztítja el a Földet szombaton.

Meade elméletét a Nibiru bolygó létezésére építi, amelyet még senki sem észlelt. Szerinte a bolygó miatt söpörtek végig a földön egyre nagyobb földrengések, és alakultak ki minden eddiginél nagyobb viharrendszerek az utóbbi években és napjainkban is. A szent könyvet és napjaink valóságos eseményeit összevetve David Meade azt állítja, hogy a nemrégiben elmúlt teljes napfogyatkozás (augusztus 21.) és a Harvey hurrikán (augusztus 25.) pusztítása mind e világvége előjelei. Az elméletet több kollégája és a NASA is cáfolta.

https://youtu.be/GePdq_GPQVc

Sőt, a szeptember 23-ai bolygó együttállást is a bizonyítékok közé sorolja. A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. A Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, elhozva a pusztulást.  Persze az elméletet több kollégája és a NASA is cáfolta.
David Maeade  a szeptember 23-ai bolygó együttállást is a bizonyítékok közé sorolja. A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. A Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, elhozva a pusztulást. Az elméletet több kollégája és a NASA is cáfolta.