Örökzöld slágerek a füleki élőzenei klubrendezvényeken

A legnagyobb magyar slágerekkel mutatkozik be a közönségnek május 26-án  az Infinity Music Band zenekar Füleken.  Az ismert helyi zenészek ebben a formációban először lépnek közönség elé a városi művelődési központ KLUB 2017 – Live Music Night rendezvénysorozatának harmadik klubkoncertjén.

 

A legnagyobb magyar örökzöldekkel – Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Demjén Rózsi és mások slágereivel – mutatkozik be az Infinity Music Band Füleken, a Városi Művelődési Központ rendezvényén. Az ismert helyi zenészek ebben a formációban először lépnek közönség elé május 26-án a KLUB 2017 – Live Music Night rendezvénysorozatának harmadik klubkoncertjén 20:00 órától.

Nosztalgiázni persze nem csupán a magyar legendák örökzöld dallamaira lehet. A KLUB 2017 következő rendezvénye a június 16-i Swing táncest lesz a pozsonyi Fats Jazz Band zenekarral. A táncos rendezvény szünetében Horváth Lili és Bozó Dávid egészen a múlt század 20-as – 40-es éveibe röpítenek vissza swingtánc-bemutatójukkal. A kétórás táncos rendezvényre korabeli öltözékben várják az érdeklődőket. Asztalfoglalás és jegyelővétel személyesen a VMK-ban vagy online a weboldalon: www.kultura.filakovo.sk

A Live Music Night 2016-ban kelt életre a VMK és a helyi zenészek, zenekedvelők kezdeményezéseként. A klubkoncertek elsősorban a füleki zenészeknek kínálnak bemutatkozási lehetőséget. A szervezők a közönséget egész évben garantáltan jó muzsikusokkal, minőségi zenével, helyi bárral és klubzenei hangulattal várják. Márciusban Balog Zsolt és barátai nyitották meg a klubkoncertek sorozatát, áprilisban pedig a Guru Brother´s zenekar koncertjét élvezhette a közönség, akik nemcsak a szűk régióban ismertek, hanem bemutatkoztak a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjében is. A klubkoncertek a júniusi swing táncest után is folytatódnak – a tervek szerint a Jam 4 Joy és a The Angels zenekarok lesznek még a KLUB vendégei a 2017-es évben.