A kultúra újrapozicionálása – Intézményépítés ellenszélben?

Huszár LászlóIntézményépítés ellenszélben? Huszár László igazgató előadása a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet munkájáról, az intézet adatgyűjtő és feldolgozó tevékenységéről, az internetes adatbázisokról és a közművelés újrapozicionálásáról. Elhangzott Zselízen, az 50. Országos Népművészeti Fesztivál égisze alatt rendezett A kultúra újrapozicionálása című konferencián. 

A Csemadok Művelődési Intézetének jogutódja (Dunaszerdahely, 2012). A Csemadok Országos Elnöksége alapította. Az intézet alaptevékenysége és célkitűzései közt szerepel a szlovákiai magyarság kultúrájának támogatása, az azzal foglalkozó szervezetek szakmai segítése, a nemzeti tudat megőrzésére irányuló tudományos és egyéb kutatómunka támogatása szakmai műhelyein keresztül (információs, dokumentációs, kommunikációs, kiadói, közösségfejlesztési, képzési, pódium művészeti, népművészeti, folklórdokumentációs műhelyek, valamint a Népzenei és a Szövegfolklór Adattár gondozása).

Adatbank


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2016/07/a-kultura-ujrapozicionalasa-intezmenyepites-ellenszelben/trackback/

Most itt van: Home // Előadás, ESEMÉNY, Konferencia, Közélet, VIDEÓK // A kultúra újrapozicionálása – Intézményépítés ellenszélben?

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma