Elhunyt Lehr Ferenc

Lehr  FerencElhunyt Lehr Ferenc, aki Boncz Gézával és Fogarasy Jánossal 1983-ban alapította meg az Atléta Trió nevű zenéshumor-formációt. A legendás humorista hihetetlen, szinte filmbe illő módon veszítette életét:  házimunka közben szenvedett súlyos balesetet múlt hétfőn, és két napra rá, február 24-én délután fél hatkor meghalt, de az elképesztő tragédiának ez csak egy részlete volt. 26 éve rákbetegséggel küzdött, amit gyógyszerekkel kezelt.
Lehr Ferenc évek óta Angliában élt a feleségével, ugyanis mindhárom gyerekük ott találta meg a boldogulását, és a közelükben akartak élni.

„Kitört a záróra, mindenki fizessen, mielőtt elkábulna” – dalolta DoDo, ReRe és MiMi, azaz Boncz Géza (†56), Lehr Ferenc (†65) és Fogarasi János (†76) az Atléta Trió egyik népszerű kuplé-számában, de a 83-ban alapított humorista hármasfogat már kinézetével is mosolyra fakasztotta a közönséget. Lehr minden fellépésen smicisapkát, és klottgatyát viselt. Halálával, az egykori formáció minden tagja távozott az élők sorából.