Vasmacska: Eszeveszett mesék

Eszeveszett mesék - Wild TilesAz év legőrültebb, fergeteges vígjátékának főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút.

Ma este 18 órától a komáromi Vasmacska Filmklubban (a Jókai Színházban) az Eszeveszett mesék című színes, magyarul beszélő, argentin–spanyol filmet vetítik (122 perc, 2014).

 Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával. Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, hanem a szeretőjét meg is hívta a lagzira.

Rendező: Damián Szifron
Forgatókönyvíró: Damián Szifron
Zeneszerző: Gustavo Santaolalla
Operatőr: Javier Julia
Producer: Agustín Almodóvar, Pedro Almodóvar, Esther García, Hugo Sigman
Vágó: Pablo Barbieri Carrera

Szereplők:
Ricardo Darín (Simon Fisher)
Leonardo Sbaraglia (Diego)
Darío Grandinetti (Salgado)
Erica Rivas (Romina)
Nancy Dupláa (Victoria)
Oscar Martínez (Mauricio)

Forgalmazza: ©Mozinet Kft.

További hasonló témájú videók