Csocsóra magyar!

Csocsóbajnokság a GNYT-ben 2014A csocsó egy asztalon játszott labdajáték. Nagy népszerűségre tett szert az utóbbi években; megjelent a szórakozóhelyeken, munkahelyeken, közösségi eseményeken, fesztiválokon.

A Diákhálózat szervezésében idén is nagyszabású csocsóbajnokság indul, mely az összes tagszervezet városát megmozgatja. Szeretettel várnak mindenkit az egyes egyetemi városokban tartott selejtezőkre. A döntőt a Gombaszögi Nyári Táborban rendezik majd.
Kedvcsinálónak a 2014-es tábor csocsóbajnokságának felvételei:
 

Kamera: Pálszegi Tibor

Az idei csocsóbajnokság helyi selejtezőkből és a döntőből áll. A nevezéshez mindössze egyetlen ügyes játékostársat kell magad mellé találnod, akivel úgy érzitek, ti lehettek a legjobbak, és beneveztek valamelyik helyi fordulóba.

A jövendőbeli játékosoknak érdemes figyelniük a Diákhálózat egyes tagszervezeteinek eseménykiírásait. Itt lehet ugyanis tájékozódni a nevezés az időpontokról és az egyéb részletekről.
Jelentkezni mindig az adott eseménynek otthont adó városban, a Diákhálózat helyi tagszervezeténél lehet.

A selejtezők győztesei dicsőségben és vállveregetésben részesülnek, de ezen felül a Gombaszögi Nyári Táborba is könnyebben eljuthatnak – kiválaszthatják ugyanis, hogy egy egynapos belépőre, avagy a kedvezményezett hetijegyre tartanak igényt. A bajnokság döntőjét ugyanis július 14. és 20. között, a Táborban rendezik majd meg.

A részvétel szabályai dióhéjban:

– A bajnokságra kéttagú csapatok nevezhetnek.
– A megmérettetésbe mindenki csak egy csapattal és egyszer nevezhet be.
– A selejtezők a Diákhálózat tagszervezeti városaiban, Prágában, Brünnben, Pozsonyban, Nagyszombatban, Nyitrán, Besztercebányán, Kassán, Komáromban és Budapesten zajlanak a nyári (tavaszi) szemeszterben.
– A selejtezők részletes játékszabályait a helyszíni szervezők állítják fel.
– A selejtezők győztes csapatai továbbjutnak a döntőbe, amit a Gombaszögi Nyári Táborban tartanak.
– A selejtezőkön győztes csapatok egynapos belépőt vagy 50%-os kedvezményes hetijegyet nyernek a táborba.
– Amennyiben a helyi fordulók győztes csapata nem szeretne vagy nem tud részt venni a döntőn, automatikusan a rangsorban következő csapat kerül a helyére.
– A selejtezőkben győztes csapat köteles döntőbeli részvételi szándékát kinyilatkoztatni, amin utólagosan nem lehet változtatni!