A legjobb látványterv: A Grand Budapest Hotel

THE GRAND BUDAPEST HOTELValahol Európában, a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban. Gustave (Ralph Fiennes), a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába.
Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját. A Grand Budapest Hotel minden abszurditása ellenére tökéletesen ragadta meg a térségre jellemző emberek mentalitását.
A Grand Budapest Hotel is négy díjat nyert az idei Oscar-díjazáskor: a Legjobb jelmeztervezés, a Legjobb látványtervezés, a Legjobb smink és maszk, valamint a Legjobb filmzene díját vihette el.


A Grand Budapest Hotel (eredeti cím: The Grand Budapest Hotel) 2014-ben bemutatott brit–német vígjáték. Rendezte az amerikai Wes Anderson, aki a forgatókönyv írója is egyben.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2015/02/a-legjobb-latvanyterv-a-grand-budapest-hotel/trackback/

Most itt van: Home // Díjátadó, ESEMÉNY, NAGYVILÁG, VIDEÓK // A legjobb látványterv: A Grand Budapest Hotel

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma