Az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskola padjai várják az új elsősöket

Pongrácz Lajos Alapiskola - IpolyságA tanulók a tananyagot az iskolában sajátítják el játékos módszerek és interaktív tananyagok segítségével: ez a 2014 szeptemberében indult CIMBORA egész napos iskola lényege. Hét közben nem kapnak leckét a tanulók, hiszen a tankönyvek és a füzetek is az iskolában maradnak. Az egész napos iskolában emelt szinten oktatják a magyar nyelvet, illetve játékos formában az angol nyelvet.
A beiratkozás hetében (2015. február 3-5.) nyitott napokat tartanak.
Nagy szeretettel várják a leendő elsős tanulókat, szüleiket és minden kedves érdeklődőt!

Az iskolában a József Attilától tanult költői lehetőségre, miszerint „Tűzoltó leszel, katona! / Vadakat terelő juhász!” – megérkezett a válasz: egy látványos mesterségbemutató, amelyről Révész Gergely tett közzé felvételt a világhálón. Megosztjuk Önökkel, mert azt bizonyítja, hogy az iskola sokoldalú ismeretek átadására törekszik sikeresen. Láthatjuk a felvételeen, hogy a szakma mesterei hogyan szabadítanak ki autóba rekedt embereket, hogyan küzdenek a lángokkal:

A Pongrácz Lajos Alapiskola környezetvédelmi gyakorlata. A bemutatón részt vett az iskola összes tanulója és a közeli óvoda gyermekei is. A bemutató előtt Révész Gergely önkéntes tűzoltó elméleti előadást tartott. A bemutatón közreműködtek az ipolysági tűzoltók. A feláldozott autót Baráti Tamás bocsátotta rendelkezésre. A bemutatót Révész Gergely és Révész Ferenc szervezte.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2015/01/az-ipolysagi-pongracz-lajos-alapiskola-padjai-varjak-az-uj-elsosoket/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, FELHÍVÁS, Oktatás, VIDEÓK // Az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskola padjai várják az új elsősöket

© Magyar Interaktív Televízió

Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma