Forró éjszakák a Táborban

Koncertek„A Magashegyi Underground 2007-es debütálása óta óriási pályát futott be a zenei porondon. A zenekar, mely a Manu Chao-hangmintát tartalmazó Szeplős vállal vált népszerűvé, az első komolyabb hangvételű bemutatkozó lemezét, az Ezer Erdőt 2010-ben jelentette meg. Hangzásvilága a folk, indie rock és az elektro-pop stílusjegyeire emlékeztet leginkább. Az albumhoz rövidesen készült egy tükörlemezt is, az  Ezer Város, mely a nagylemez dalaiból készült elektronikus remixeket tartalmazta, amelyet egy újabb kislemez, a Szívtakarítás követett. Tavaly egy szimfonikus hagszerelesű albumot komponáltak, az Ezer napot.

A zenekar pedig pörög tovább, az állandó stúdiózás mellett időt szakít a fesztiválszezonra és a Gombaszögi Nyári Táborra, ahová idén harmadik alkalommal érkezik már.”

Intim Torna Illegál koncert. „Az ITI talán a legtervszerűbben építkező magyar zenekar manapság- írják róluk a kritikusok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a rajongókra szánt rengeteg idő és a nekik készített nyereményjátékok, különféle akciók. És hogy mit művelnek a fiúk a számokkal a színpadon?”

További hasonló témájú videók