A III. Hodosi Lakomán énekel Patócs Károly, kísér a Pósfa zenekar

Hodosi lakomaAugusztus 10-én szombaton harmadszor rendezték meg Hodosban a hodosi lakomát. Az eseményre látogatók többféle sport- és kulturális program, valamint finom ételek és italok közül választhattak. A kora délutáni fellépők néha borús, erős széllökésekkel tarkított időben kezdték el műsorukat. A felvételen Patócs Károly énekel, kísér a Pósfa zenekar.

„MIÉRT ÉPPEN LAKOMA?

…ha Csopakon Boros Toros Napokat, Abádszalókon Böllérfesztivált, Szegeden Toros Pálinkafesztivált szerveznek, Hodosban miért ne rendeznénk Hodosi Lakomát?
»Közhírré tétetik, hogy az 1. Nemeshodosi Lakoma  2011. augusztus 13-án tartatik!«
Ezzel indították útjára a Lakoma eszméjét községünkből egy fiatalokból álló kreatív csapat tagjai, akik mellé egy emberként felsorakozott ifjú, idős, gyerek.
Hodosban a kulturális, sport- és kulináris hagyományok őrzését kapcsoltuk a »Hodosi Lakomához«, és a programokat úgy szerveztük meg, hogy minden kedves vendégünk megtalálja a kedvére valót.
Lakománk túlmutat az egyszerű falunap jellegen. Az a meggyőződés vezérel bennünket, hogy a hagyományt nem ápolni kell, hiszen az arra nem szorul. Ápolni a beteget kell, a hagyományt pedig őrizni és továbbadni.
Mi megpróbáljuk TOVÁBBADNI.”

[mappress mapid=”139″]

További hasonló témájú videók