A The Butchers iszapbirkózásra készül?

The ButchersMiután 2012- ben felbomlott a somorjai Cinnamon Island, Hushegyi „Husi” András úgy döntött, összerak egy blues – rock zenekart. Eleinte volt zenészeivel játszott: Méry Dáviddal és Gódány Tibivel. Később viszont új szelek jöttek, a zenészek is cserélődtek, így ikertestvére, Hushegyi „Johnny” János kezébe került a basszusgitár, a dobok mögé pedig Petrakovic Zoltán ült.

A zenekar ebben a formációban több sikeres koncertet is a háta mögött tudhat. A blues, blues rock, és a helyenként megjelenő boogie és funky dallamok felcsendültek többek között Dunaszerdahelyen, Alsószeliben és Pozsonyban is. 2012 nyarán további taggal bővült a csapat: csatlakozott hozzájuk Bartha Tomi, aki szintén basszusgitáron pengeti a húrokat, így Hushegyi Jánosé lett a másodgitáros szerep.

A fiúk nagy lendülettel vágtak neki az idei évnek, hiszen nekifogtak első albumuk összeállításának, aminek a Train to freedom címet adták. A csapat újabb kihívásokat keresve márciusban egy somorjai, zenekaroknak meghirdetett versenyen mérettette meg magát, ahol végül a harmadik helyezést szerezték meg. Idén a Gombaszögi Nyári Táborban, azaz Krasznahorkaváralján is is fellépnek.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags:


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2013/06/a-the-butchers-iszapbirkozasra-keszul/trackback/

Most itt van: Home // Fesztivál, VIDEÓK, Zene // A The Butchers iszapbirkózásra készül?

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma