Somorján mutatták be a Sociography 2012 köteteit

Sociography 2012A Sociography 2012 című elbeszélés-kötetet két nyelven jelentette meg a Fórum Kisebbségkutató Intézet a „Partnerséget építünk” szlovák–magyar határon átnyúló CBC program keretében, melyben még három magyarországi intézmény vett részt (a Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány, a BCE Innovációs Központ és az Interregio Fórum Egyesület). A magyar és szlovák nyelvű külön kötetben a szlovák–magyar határ menti régió közelmúltjáról szóló díjnyertes szociográfiai pályaműveket kapja kézhez az olvasó. A könyvbemutatón részt vett a komáromi Molnár Kriszta, akit a „Csak hogy tudjuk, mi mindennek köszönhető az Élet” című, figyelemre méltó írásáért díjazott a zsűri. (A könyvborítóra kattintva (alább) az egész kötet letölthető.) A kötetben szereplő írások színhelyei Komárom, Gyöngyöspata, Kis- és Nagyszelmenc, Salgótarján, Szikszó, Torna és Túristvándi.

A könyvbemutatón készült felvétel fényképezőgéppel készült, ezért a hangminőség sajnos hagy maga után némi kívánnivalót.

A kötet:

 

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2013/01/somorjan-mutattak-be-a-sociography-2012-koteteit/trackback/

Most itt van: Home // Könyv, Közélet, VIDEÓK // Somorján mutatták be a Sociography 2012 köteteit

© Magyar Interaktív Televízió

Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma