Rimaszombatban is galériát nyitott a Gömöri Fotóklub

Rimaszombatban is galériát nyitott a Gömöri Fotóklub2011. június 7-én délután Rimaszombat Fő terén nyitott galériát a Gömöri Fotóklub. Régi álom valósult meg az új galéria megnyitásával, mely a Három Rózsa Kávéház kapualjában kapott helyet.Tulajdonosa, Vaskői Károly reményét fejezte ki, hogy a Gömöri Fotóklub Rimaszombat mellett több más érdekes témát is feldolgoz majd. A kiállításmegnyitóval egybekötött galériabemutatóra érkezett közeli és távoli vendégeket a Gömöri Fotóklub anyaszervezete, a Kultúráért Gömörben és Gömörön túl polgári társulás nevében Balázs Emese köszöntötte.

http://www.vimeo.com/24989398

A megnyitón közreműködött a rimaszombati születésű Tóbisz Tinelli Tamás verséneklő, a Misztrál együttes tagja. Benedek László, a Gömöri Fotóklub elnöke beszédében vázolta a galéria létrejöttének körülményeit, s megnyitotta a Fénnyel írva című első tárlatot, mely tisztelgés a gömöri fotós elődeink előtt. Harmincöt nagyméretű fotó került kiállításra, melyek elkészítését Szőke Attila, a fotóklub egyik tagja vállalta. Benedek László elmondta, hogy ez a galéria immár a hatodik kiállítóhelyük, mely jellegében eltér a beretkei, kövecsesi, sajógömöri, kassai és a szentmáriai galériáktól, itt cserélődnek majd a tárlatok, és fogadni tudják partnerszervezeteik fotókiállításait is.

 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2011/06/rimaszombatban-is-galeriat-nyitott-a-gomori-fotoklub/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, VIDEÓK // Rimaszombatban is galériát nyitott a Gömöri Fotóklub

© Magyar Interaktív Televízió

%d blogger ezt szereti:
© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma