Balogvölgyi Rock Fesztivál a berzétei árvaházért (összefoglaló)

Balogvölgyi Rock Fesztivál a Berzétei árvaházértA nagybalogi futballpályán 2011. június 25-én első alkalommal szervezte meg a helyi Kerecsen Motoros Egyesület és a miskolci Borsod Motorosok Egyesülete a Balogvölgyi Rock Fesztivált.

Tóth Zoltán, a Kerecsen Motoros Egyesület elnöke elmondta, hogy a rendezvény bevételét a berzétei árvaház megsegítésére ajánlják fel. A fesztivál családi programokkal kezdődött, volt motoros street show, motoros felvonulás, fellépett a nagybalogi Szivárvány Énekkar, a rimaszombati Új Gömör néptánccsoport, műsort adott a harkácsi Túróc ének- és néptánccsoport; ki lehetett próbálni az arcfestést, megtekinteni Patai Gábor kiállítását. Vásár is színesítette a napot.

http://vimeo.com/25618222

Bemutatót tartott a Felföldi Baranta Szövetség válogatottja és Buck Viktor jászberényi csikós. A koncertek sorát Vikidál Gyula kezdte, aki üdvözölte a nemes kezdeményezést, s további összefogásra buzdított. (Az egyes műsorszámokból a későbbiekben külön összefoglalóval is jelentkezünk.) Az est folyamán fellépett a Mérföldkő, a Mobilmánia, a Pokolgép és Jump Rock Band.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2011/06/balogvolgyi-rock-fesztival-a-berzetei-arvahazert-osszefoglalo/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, VIDEÓK // Balogvölgyi Rock Fesztivál a berzétei árvaházért (összefoglaló)

© Magyar Interaktív Televízió

%d blogger ezt szereti:
© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma