Kincskeresők XII. • Simonics Réka, Naszvad

Simonics Réka, NaszvadSimonics Réka a Naszvadi Alapiskola 7. osztályos tanulója A Gortva patak völgye, Medvesalja szépsége címmel készített előadást a konferenciára. Felkészítő tanára Miskolczi Melinda volt. A Kincskeresők – helyi értékeket kutató diákok konferenciáját idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg az SZMPSZ Galántai Regionális Pedagógiai Központ Tehetségpontja és a MENTOR Felvidéki Tehetségsegítő Tanács. A rendezvényt november 9–10-én, Dunaszerdahelyen a hagyományos helyszínen, az Építészeti Szakközépiskolában tartották.

A konferencia célja: a szlovákiai magyarság tájaihoz, településeihez és közösségeihez kapcsolódó, a téma iránt a pályázó személyes kötődését is nyilvánvalóvá tevő pályamunka készítése tetszés szerint választható témakörben (kultúrtörténet, helytörténet, néprajz, vallástörténet, művészet, irodalom, földrajz, természeti értékek, gazdaságtörténet, építészet vagy további tetszés szerint választható témakörökben).

 


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2017/03/kincskeresok-xii-%e2%80%a2-simonics-reka-naszvad/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, FELHÍVÁS, Oktatás, Verseny, VIDEÓK // Kincskeresők XII. • Simonics Réka, Naszvad

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma