Megrendelem

Az alábbi könyveket / DVD-t megrendelheti webshopunkból.

quittner a mozgás mestersége Szulofold cimlap          A mozgás mestersége

 

 

 

 

 
Tóth-Szíjjártó-borító_1 Vannak-borito BardosKinga-Atutazoo-bor_1  
 
         

Amennyiben van bankkártyája az on-line fizetést részesítheti előnyben. Használja a PayPal fizetőkapu szolgáltatását. A Beteszem a kosárba gombra kattintva adhatja hozzá az egyes tételeket a megrendeléshez.

A KIFIZETEM PayPal gomb megnyomása után biztonságos oldalra kerül ahol kátyás fizetés esetén a  Don’t have a PayPal account? gomb megnyomása után a bankkártyája adatait megadva azonnal megrendelheti és egyben kifizetheti a könyvet. Ebben az esetben egyszerű postai küldeményként, postaköltség felszámítása nélkül kapja kézhez a könyvet. A kártyás fizetéshez segítséget az oldal alján talál.


Hagyományos postai rendelés esetén a könyvet utánvéttel postázzuk. A szállítás költsége az aktuális postai díjszabásnak megfelelően alakul. Ha a banki átutalást választja, a kiadó előszámlát küld e-mailben, amelynek megtérítése után ajánlott küldeményként postán elküldjük az árut és a számlát.

[
si-contact-form form=’3′]

http://www.scribd.com/doc/80658124/moxzgas-mestersege

PayPal

 

Tags:

2 hozzászólás to " Webshop "

  1. Kriska Ferenc. szerint:

    T.Szerkesztőség! Állandóan nézem a Magar Interaktiv TV müsorát. Várna Péter atya kiállitása megnyerte tetszésemet. A tartalomról Tankovics Józsefet tájékoztatni fogom. Kár, hogy a képek alatti felirást nem tudtam elolvasni.
    Haraszti Máriának gratulálok az összeállitáshoz. 71-évi Bp.lakosként lélekben Csallóközi maradtam.
    Tisztelettel:Kriska Ferenc

  2. HM szerint:

    Köszönjük!

Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma