Free live streaming by Ustream

A Pátria Rádió élő adása:

 

Ezen az oldalon a Televízió aktuális élő adása,
vagy a legutóbb sugárzott élő adás felvétele látható.

Az oldalon található videók a Videók rovatból érhetők el.

Radio

Tags:

47 hozzászólás to " On Air "

 1. Horváth Géza szerint:

  2010. november 19-én és 20-án a Pedagógusszövetség ünnepli fennállásának 20. évfordulóját Komáromban. Mindkét alkalommal fellép a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusa. (Pénteken 19:00 órakor a komáromi Dunamenti Múzeumban, szombaton 12:30-kor a komáromi Tiszti Pavilonban.) A Tanítókórusnak a december eleji svájci fellépése előtt ez lesz a főpróbája. Jöjjenek!

 2. VÉGRE EGY NAGYON JÓ HÍR !
  Köszöntöm a szervezőket!
  Sok sikert, hosszú életet, Isten áldását !
  Laci

 3. Vince szerint:

  van aki hallja és érti a szöveget?

 4. Eva szerint:

  Nagyon rossz a hang

 5. Javítani kell a hangot, visszhangos, torzít.
  Vagy csak a gépem gyenge erre?

 6. Mark Krisztina szerint:

  Orulok,es gratulalok,hogy vegre elkezdodik valami ami nekunk es rolunk szol.Szerintem nagyon sokretu musort lehet kesziteni,tortenelmunkrol,serelmeinkrol,kulturankrol,terveinrol a mult,jelen es a jovo elkepzeleseinkrol.Drukkolok,hogy szinvonalas legyen az elkepzeles.

 7. Zsurnaliszta szerint:

  A fiatalabbak már nem emlékezhetnek az MTV első élő adására. A kezdő percektől ilyenkor el kell tekinteni. Szuper, hogy van ilyen!

 8. Gratulálok. A legfontosabb, hogy elindult a televíziónk.

 9. gy szerint:

  Nem, egy kis kezdeti müszaki hiba a bűnös…

 10. Imre szerint:

  Gratulálok az adashoz, valoban olyannak mutat, amilyenek vagyunk.

 11. Erzsébet szerint:

  Örülök a Televíziónak,de sajnos sokat nem értettem az adásból, szükséges a korrekció.

 12. Gyula szerint:

  Igazi köztelevizió lesz, vagy érdekcsporté?

 13. Pista szerint:

  Kétlem, hogy a fenntartókat érdekcsoporthoz lehetne kötni… Próbáljuk ki küldjünk nekik valami jó kis helyi videót, és meglátjuk.

 14. Csütörtökön Szepsiben az EGRESSY BÉNI SZOBORNÁL kezdődik a színjátszók fesztiválja. Énekel a VOX COLUMBELLAE !

 15. Lőrincz Mária szerint:

  Remélem a Felvidék Ma-val ellentétben nemcsak egy bizonyos politikai csoport ill. egyes személyek érdekeit fogje képviselni és esetleg a mi sikereink is közlésre kerülhetnek!

 16. Mária szerint:

  Nagyon örülünk a Televiziónknak.
  Sok sikert.
  Es a hang is jó.

 17. Boldog örömmel tölt el, hogy őseim földjén, őseim nyelvén új Magyar kép, és hang száll a világ minden tája felé.
  még, ha a hang – akusztikus – minőségén javítani is kell, mint hallom.
  Rendszeres hallgató, néző leszek.
  Üdvözletem, és szeretetteljes örömemet küldöm.
  BML

 18. Tóth Imre szerint:

  Örömmel vettem a hírt, hogy egy felvidéki magyar TV indul. Csak bízni tudok benne, hogy rólunk fog szólni, minden itteni magyarról.
  Rendszeres nézője leszek. Sok sikert.

 19. arvus szerint:

  Végre! Ez egy pozitív hír.

 20. Robi szerint:

  Most kattintottam ide, a beharangozott felvidéki magyar tv oldalra, de én csak szlovák szöveget hallottam, majd szlovák plakátfeliratokat, miközben a Carmina Burana szól. Ez most vicc, vagy még nem értek valamit?

 21. Gergely Dániel szerint:

  Ez jó hír ! Sok sikert kívánok, remélve hogy ez csak a kezdete annak az útnak, amelynek a végén egy nyilvános TV frekvencián sugárzó regionális MAGYAR adó lesz. Kívánnám, hogy ne csak magyar nyelvű, de magyar érzelmű is legyen. Mellesleg ehhez természetes jogunk van, úgy tudom az unióban vagyunk…
  Üdvözlettel Gergely D.

 22. Pista szerint:

  Szerintem nem vicc, Pozsonypüspöki nem egynyelvű település, ezért érthető, hogy a helyi program kétnyelvű, főleg, hogy élő közvetítés felvételét látjuk. Remélhetőleg megvágva is adásba kerül majd. Meglátjuk mi lesz később.

 23. Gyula szerint:

  Az úton sok alagút is van, és még az elsőben se látjuk a fényt a végén. 🙂

 24. Tajnay Mària szerint:

  Tisztelt Föszerkesztöség.A belgiumi,Brüxelben székhelyü Emberi Jogok Közép-europai Bizottsàg elnökségi testülete sok sikert kivàn az uj hazai magyar intézménynek.Több, mint két évtizedet vàrtunk…,mert igazàbola felvidéki magyarok valodi tragédiàja abban rejlik, hogy soha senki nem àllt ki mellettük ,semmilyen konkrét követelés nem hangzot el érdekükben,és most külön hansujozom minden megvàltozhat.Hajrà MAGYAROK,Hajrà FELVIDEK !!!

 25. ma szerint:

  Kedves Laci!
  Jó lenne, ha tudnátok küldeni róla videót és kísérőszöveget, az adatlap a Rovatok közt megtalálható.
  Előre is köszönjük!
  Haraszti Mária

 26. ma szerint:

  Köszönjük a biztatást!
  A http://www.animaportal.eu oldalon megtalálják annak a jövő héten megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciának a programját, amelyet “Nyelv és identitás – a nemzeti kisebbségek jogai nálunk és Európában” címmel a kormány kisebbségi ügyekért felelős alelnökének hivatala szervez. A http://www.vicepremier.sk honlapon pedig tegnap óta hozzáférhető a kisebbségi nyelvhasználati törvénytervezet, amelynek társadalmi vitája 2010. december 15-ig tart. Módosító javaslatokkal bárki élhet, a tervezetet társadalmi vitára bocsátották. Örülnénk, ha nemzetközi figyelmet és támogatást kapnának erőfeszítéseink ebben a formában is.
  További információk a Fórum Információs Központ által működtetett http://www.jogsegely.sk honlapon találhatók.

 27. ma szerint:

  Köszönjük a hozzászólást. A rövidített anyag felkerült a videótárba. A kezdeti műszaki nehézségekért elnézést kérünk: az adás napján érkezett meg a műszaki felszerelés lényegi része, úgyhogy menet közben próbáltuk ki. Igen, ez nagy merészségre vall, de szerettük volna bemutatni a hétfői rendezvényt, a számunkra kedves emberek tevékenységét. Rövidesen a helyi polgármesteri hivatal jóvoltából levetítjük Önöknek a Pozsonypüspökiről készült négynyelvű ismeretterjesztő kisfilm magyar változatát, amelyből sok érdekeset megtudhatnak erről az egykor önálló településről, amely ma Pozsony egyik városrésze. TV

 28. ma szerint:

  Szombaton ott leszünk, köszönjük a meghívást!
  Haraszti Mária

 29. ma szerint:

  Köszönjük a bírálatot. Mivel az első 15 percben nem történt semmi, csak a közönség gyülekezett, nemigen volt mit látni… aztán pedig a számítástechnika ördöge lépett közbe :-)További jelentkezéseinket a szervezőkkel hatékonyabban egyeztetjük.
  Haraszti Mária

 30. Kedves Mária, hogy mibe vágtátok a fejszéteket! Sok erot és sikert kívánok. Számomra ez nagyon fontos, mert idáig, hozzánk szórványmagyarokhoz, még a rádió hullámai sem érnek el. Videot nem tudok kuldeni, de esetleg idovel megbeszélhetunk beszélgetéseket, felhasználva a skype kamerát és mikrofont. Udvozlettel Kubička Kucsera Klára Besztercérol

 31. ma szerint:

  Kedves Klára!
  Nagy örömmel vettem jelentkezését, így még nagyobb kihívás számunkra, hogy láthatóvá tegyük értékeinket ott is, ahová alig jut el munkánk dicsérete. Előre örülök a skype-os beszélgetéseknek, élünk a felkínált együttműködéssel!
  Szeretettel:
  Haraszti Mária

 32. Holper Mariann szerint:

  Kedves Klára!
  Örömmel fedeztük fel ezt a kezdeményezést, és még nagyobb örömmel fedeztem fel, hogy a hozzászólók között vagy. Szeretném felvenni veled a kapcsolatot, régóta kereslek.
  Régi iskolatársad Holper Mariann, Székesfehérvár

 33. Kedves Lőrincz Mária! Fogalmam sincs ki lehet a “mi”, akinek a sikereiről a Felvidék Ma-n nincs szó? Az tény, hogy akik a Felvidék Ma-n többször szerepelnek, azok iránt legtöbb esetben más médiumok nem érdeklődnek. Ezek egyoldalúsága nem zavarja Önt?
  A Televízió-ra úgy tekintek, mint a szlovákiai magyar közösség újabb, fontos intézményére, a Felvidék Ma pedig segíteni fog abban, hogy nőjön a nézettsége.

 34. Lajos szerint:

  Milyen gyakran láthatunk majd friss anyagokat ezen az oldalon?

 35. Gyurcsek Ilona szerint:

  Szivesen veszem a kezdeményezést,és segítek.
  De hogyan ?
  Esetleg egy prodléma megoldásában.Szemét tb.

  Szemetes

  Én vagyok a szemetes
  minden gyerek engem les.
  Bekapom mi neki nem kell,
  es is visem mire fel kell.
  Az oldalam mosolyog,
  és a gyomrom nem korog.
  Tisztaságra ügyelek,
  én a rendért felelek.
  A moterom dirreg-durrog,
  kipufogóm akkor puffog,
  Ha már túl sok a szemét,
  azt a betyár mindenét.

  üdvözlettel Ilinéni

 36. Majoros Jácint szerint:

  Üdvözletem a honlap szerkesztőinek!

  Igen, tényleg fontos volt már, hogy legyen egy webtelevízó, ami a magyarsággal foglalkozik Dél-Szlovákiában. Egy dologra azonban szeretném felhívni a figyelmüket. Egy adás akkor nézhető /élvezhető/, ha az jól el van készítve, azaz az operatőr tudja a dolgát, a vagó megintcsak a saját dolgát és a szerkesztőről meg ne is beszéljek. Ugyanis az eddig látottak alapján sajnos ez nem így van. Egy képet meg kell tudni komponálni, egy anyagot meg kell tudni szerkeszteni és természetesen meg is vágni. Amennyiben pedig élő közvetítésről van szó, ott legalább két kamerát kell üzembe helyezni és a kevert képet a honlapra továbbítani. Remélem ezzel is elő tudom segíteni, hogy a jövőben kiküszöböljék a már észlelt hibákat és nézhetőbb anyagok kerüljenek a “televizió” honlapjára.

  Üdvözlettel M. Jácint.

 37. Haraszti Mária szerint:

  Egyetértünk.
  A szerkesztőség

 38. Haraszti Mária szerint:

  Amilyen gyorsan összegyűlik a fontos, érdekes, aktuális eseményről szóló képanyag. Most van holnapra, keddre és szerdára is egy-egy — a mainál rövidebb — adásidőre való. Ahogy észrevehették: műsort változtattunk, mert a tegnapi esemény közösségi jelentősége fölülírta elképzeléseinket, ami azért örvendetes, mert rengeteg nemes rendezvény zajlik, aelyekre mind jó lenne bekukkantani… Ezért várjuk az Önök akár teljesen amatőr videóit is: ahogy mi is menet közben tanuljuk a technika kezelését, úgy biztatjuk Önöket is: vágjanak bele bátran, és számoljanak be az Önök környezetében zajló eseményekről. Az egy hete működő portál videóit eddig több mint harmincezer ember tekintette meg szerte a világban. Tanuljunk együtt világot látni…
  Előre is köszönjük!
  Haraszti Mária

 39. D. Éva szerint:

  Egyszer mégiscsak belevágtál, gratulálok, szólj, ha tudok segíteni.

 40. ma szerint:

  Köszönöm, Éva, én is segítek, amiben tudok. Kár, hogy nem korábban vágtunk bele. Nagyon izgalmas munka, felemelő is, meg nehéz is. Jó lenne, ha sokkal többen megtanulhatnák, és nem így, menet közben és rohamtempóban, hanem középiskolákban és egyetemi szinten is. Bízom benne, hogy behozzuk a lemaradást, és nem maradunk le trabinkkal az információs sztrádán a mercik mögött…

 41. yael garten szerint:

  gratulalok es nagyon orulok hogy van mar slovakiai magyar televizio.kivanok sok sikert az elkovetkezo evekre.udvozlettel garten yael/jolika ,ersekujvarbol szarmazo/

 42. personal trainer szerint:

  Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

 43. Csanaky Nóra és Dráfi Mátyás, a magyar nyelv csodálatos mesterei, öröm hallgatni őket. Dráfi Mátyásnak a jó isten adjon kitartást, nagy szükség van a tájolásra, igényes előadásokkal.

 44. Hollósy István szerint:

  Kedves Harasztiék, hálás köszönet, hogy ilyen távolságból is látni tudom az eseményeket szülöföldemen.

 45. ma szerint:

  Kedves Hollósy István!
  Köszönjük jelentkezését. Bizonyára akadnak érdekes kulturális események ott is, ahol Ön jelenleg él. Nagy szeretettel várjuk a videós beszámolókat!
  Harasztiék

Szóljon hozzá

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a Magyar Interaktív Televízió üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőséghez.Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma