Így készültek az Én is tudok beszélni rajzai

Én magam nem nagyon hittem, hogy számítógépben is lehet finoman kiművelt illusztrációkat készíteni, mígnem a fiatal grafikusok megmutatták, hogy bizony ők már nem bajlódnak papírral, ceruzával, festékkel… 

Döntsék el Önök, hogy melyik kedvesebb, a szabadkézi vagy a robotikus, mindenesetre találtunk Önöknek egy videót, amelyen egy rajz elkészültét mutatta be az  alkotó a számítógépes folyamat rögzítésével.

A  Könyvbazár így ajánlotta: »Napról napra csodálkoztunk, hogyan lehetséges ilyen szép képeket készíteni az új „Én is tudok beszélni” könyvhöz. Szonja a munka végeztével megmutatta nekünk, hogyan jut el egy rajz a körvonalaktól a színezésig. Ezt osztjuk meg most Veletek is!

Így készült egy illusztráció az „Én is tudok beszélni” című könyv új kiadásához. A könyvet a Krasznár és Társa Könyvkereskedelmi Bt. adja ki.

A könyv szerzői: Bittera Tiborné és dr. Juhász Ágnes, az illusztrációkat Ferling Szonja készítette.«

A könyv segítséget nyújt a kisgyermekek beszéd- és nyelvi fejlesztéséhez.

„Ezt a könyvet olyan kisgyermekeknek ajánljuk, akiknek a beszéd- és nyelvi fejlődése nehezen indul, még nem beszélnek, vagy csak nagyon keveset, esetleg nehézségeik vannak a beszéd megértésében is.

Ajánljuk a szülőknek, akik szívesen beszélgetnek gyermekükkel, és fontos számukra anyanyelvünk szebbé, jobbá tétele.

Ajánljuk a logopédusoknak, mert a beszéd- és nyelvi fejlesztés az ő feladatuk, bár nem nélkülözhető a család és a gyermek tágabb környezetében (bölcsőde, óvoda) lévő felnőttek segítő közreműködése sem.”

Videó forrása: Szonja Ferling Illustration

Szöveg forrása: Betűbazár • Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltja

Az új kiadás egyelőre elfogyott, az utánnyomást januártól kínálják.