Korpás Éva ünnepi nagykoncertje • AJÁNLÓ

Korpás-Éva-és-zenekara
Korpás Éva

Korpás Éva Szívharang című ünnepi nagykoncertje november 6-án, 19:00 órakor kezdődik az Egressy Béni VMK-ban, Komáromban. Az est első felében a Szívharang című, legújabb lemezét mutatja be zenésztársaival, melyben a népzenéé a főszerep, megfűszerezve sajátos zenei ötletekkel, hangulatokkal, mellyel a női szempontból megélt szerelmet kívánja bemutatni. Annak minden szépségével és szívfájdalmával együtt. Hangulatok varázsa, pillanatok megélése, felidézése a zene mélységes hatalmával. A felföldi zenei tájegységek zenéje mellett megjelenik egy kis zenei csemege erejéig e területtől nagyon messzi Moldva világa is. A fiatal tehetséges énekesek pedig a zenei anyag gyöngyszemei. A szerelmi történetet Laboda Róbert verse foglalja keretbe.

Közreműködnek:

Korpás Éva- ének
Csernók Klára- hegedű, brácsa
Takács Ádám- hegedű
Papp Endre- brácsa, harmonika
Hanusz Zoltán- nagybőgő
Kuti Sándor- cimbalom
Oláh Attila, Janovszki Csenge, Czajlik Boglárka, Korpás Réka, Lakatos Lili, Szabó Júlia, Zsoldos Viktória – ének

Az ünnepi előadás második részében az énekesnő pályafutásának legemlékezetesebb dalai szólalnak meg legközelebbi kollégái és barátai közreműködésével.

Vendégek: Herczku Ágnes (ének), Berecz András (ének), Madarász András (zongora, gitár), Sipos Dávid (szaxofon), Lelkes Tibor (nagybőgő), Varjú Attila (dob), Lakatos Áron (hegedű), Tükrös zenekar, Lakatos Róbert és a Rév zenekar

A hangulatcsinálónak szánt felvételt 2014-ben rögzítettük a Tompa Mihály Országos Verseny rimaszombati döntőjének kísérőprogramjai közt.

További hasonló témájú videók