Új koreográfiával jelentkeztek a Boston Dynamics robotkutyái

Boston DynamicsA Boston Dynamics kedden újabb olyan videóval jelentkezett, amiben jól ismert Spot robotkutyái egy zeneszámra táncolnak. A cég mérnökeinek választása ezúttal a dél-koreai BTS együttes I’m On It számára esett –- bár a koreográfia inkább indiai stíluselmeket vonultat fel.

A videó apropóját az szolgáltatta, hogy a napokban lezárult a Boston Dynamics Hyundai általi felvásárlása. A mechanikus „háziállatokat” fejlesztő vállalat így már az ismert autógyártó céghálójához tartozik – de nem egyértelmű, hogy mire fogja használni azt.

A Boston Robotics-szal való egyesülés lehetővé teszi számunkra, hogy egyesítsük és kibővítsük a jövőbeli mobilitási koncepciónkat, beleértve az autonóm autókat, a logisztikát és a városi légi mobilitást. Az alkalom megünneplésére szeretnénk megmutatni a „Haladás az emberiségért” víziónkat, bemutatva a robotok teljesen új korszakát a világnak. Egy olyan korszakot, amelyben a robotok szórakoztató, alkalmas és látható társai az emberiségnek, amelyek új magasságokba emelik jelenlegi mobilitási szolgáltatásainkat. 
https://www.hyundai.com/worldwide/en/brand/hyundai-boston-dynamics

További hasonló témájú videók