Halász Judit üzenete (élő koncert Mikulásra!)

Nincs advent Halász Judit-koncert nélkül! – Karácsonyi csiribiri • Mikulás-napi élő közvetítéssel várja a családokat a Vígszínház!

Évtizedek óta az adventi időszak elmaradhatatlan eseményei Halász Judit ünnepi koncertjei a Vígszínházban. Idén, bár személyesen nem vehetnek részt a családok a
Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek. 
 
Ünnepi koncerttel várja a gyerekeket december 6-án délután Halász Judit, ezúttal a Vígstreamházba. A különleges hangulatú közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak, a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia. Bár Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel, a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül.

Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet. Csiribiri, Száncsengő, Helikoffer, a legnépszerűbb gyerekdalok csendülnek majd fel a Mikulás-napi koncerten.
 
Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Évtizedek óta énekli klasszikus és kortárs magyar költők verseit – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel dalain, melyeket játékosság, humor, fantázia és sok-sok szeretet jellemez. 
 
Halász Judit: Karácsonyi csiribiri
2020. december 6. 17 óra

További információ, jegyek.

 

További hasonló témájú videók