Milla Jovovich nem bírja abbahagyni

Mármint a zombik és mindenféle szörnyek öldöklését. Ugyanis a Mortal Kombat, a Doom, a Resident Evil és több más téma után hamarosan újabb videójáték-sorozatból készül majd film. Ezúttal a másfél évtizedes múltra visszatekintő, elsősorban konzolokon ismert Monster Hunter került sorra – amihez most egy nyúlfarknyi trailer ki is jött.

Ebből sajnos nem sok derül ki a magáról a filmről azonkívül, ami már a címből is nyilvánvaló, vagyis, hogy szörnyekre vadásznak majd benne. Ugyanakkor biztató, hogy a műfajban komoly múlttal és sikerekkel rendelkező emberek dolgoztak rajta – mint pl. Milla Jovovich, a Resident Evilen alapuló Kaptár sorozat sztárja, vagy Paul W.S. Anderson, aki korábban szintén több Kaptár fejezet, illetve egy Mortal Kombat film producere is volt.

A forgatás kezdetén a következő hivatalos szinopszis kapta a film: „Minden Szörnyre jut egy Hős is. Egy életét semerre sem vivő munkával rendelkező átlagember kideríti, hogy ő valójában egy ősi hős leszármazottja. Ezt követően egy misztikus világba kell utaznia, hogy Szörnyvadásszá képezhessék ki, még azelőtt, hogy a világ mitikus lényei elpusztítanák a mi világunkat.”. Mint ahogy az a trailerből is kiderül, ezt a koncepciót mintha levedlette volna Paul W.S. Anderson változata.

A Monster Huntert eredetileg jövő tavasszal szerették volna bemutatni, de a napokban előrehozták megjelenését idén decemberre az Egyesült Államokban. Az,Egyelőre nem tudni, hogy ez a magyar bemutató is érinti-e, mert a filmes oldalakon továbbra is április időpont szerepel a premierre.

Megjelenés dátuma: 2020. decembere (USA)
Rendező: Paul W. S. Anderson
Költségvetés: 60 millió USD
Produkciós vállalatok: Tencent Pictures, Screen Gems, Constantin Film, Impact Pictures, Tóhó
Producerek: Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt, Martin Moszkowicz, Robert Kulzer, Dennis Berardi, Ken Kamins