Hangoskodjon Budapesten a Kórusok Téli Éjszakáján!

PR • 2019. február 9-én másodszor rendezik meg a Kórusok Téli Éjszakáját a budapesti MagNet Közösségi Házban, melyet Göttinger Pál, az Oscar-shortlistes magyar rövidfilm, a Tóth Barnabás rendezte Susotázs főszereplője és Grisnik Petra színésznő is jó szívvel ajánl mindenkinek.

Az Andrássy úti patinás épület mágnesként vonzza magához a kóruszenét és az a capella hangok kedvelőit ezen a februári hétvégén.

A meghívásos kórusfesztiválon, a Kórusok Téli Éjszakáján február 9-én 18 órától 30 koncertet hallgathatnak meg a látogatók 5 különleges koncerttérben, sőt, a közönségben ülők, ha kedvet kapnak hozzá, maguk is kipróbálhatják, milyen kórusban énekelni,hiszen erre teremt lehetőséget a fesztivál záróakkordja, a fesztivál záródalának előadása a fellépő kórusokkal közösen.

A műfajilag és összetételben is igen vegyes kóruskavalkád hangot ad a télnek és a térnek, mert ahogyan Grisnik Petra színésznő és Göttinger Pál, az Oscar-shortlistes magyar rövidfilm, a Tóth Barnabás rendezte Susotázs főszereplője is elmondja a fesztivál beharangozó videójában, két jó dolog biztosan van a télben, és ezek közül az egyik, az ilyen típusú hangoskodás a városban, mint amilyen a Kórusok Téli Éjszakája is.

Kórusban énekelni nemcsak jó érzéssel tölti el azokat, akik művelik ezt, de roppant hasznos is, hiszen ha egymásra figyelve, közösen alkotunk, az minden esetben összeköt, és nem szétválaszt bennünket, így pedig jobb és szebb lehet a világ – vallják a fesztivál szervező Csíkszerda Egyesület önkéntesei, akik maguk is valamennyien gyakorló kórustagok.

A Kórusok Téli Éjszakájának teljes programja és záródala is letölthető a fesztivál honlapjáról, ahogyan ugyanitt érhetőek el az elővételi kedvezménnyel kapható jegyek február 7-ig.

Kapcsolat:  
Borbás Réka
06306003886
korusokejszakaja@gmail.com