Kincskeresők XII. • Keresztesi Dóra, Bódi Ferenc Máté, Farkasd

Keresztesi Dóra, Bódi Ferenc Máté, AI és Ó, FarkasdKeresztesi Dóra és Bódi Ferenc Máté a farkasdi AI és Óvoda 9. osztályos tanulói A farkasdi tőkehúzás címmel készítettek előadást a konferenciára.

 

 

Felkészítő tanáraik Pásztor Judit és Szarka Beáta voltak.

A Kincskeresők – helyi értékeket kutató diákok konferenciáját idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg az SZMPSZ Galántai Regionális Pedagógiai Központ Tehetségpontja és a MENTOR Felvidéki Tehetségsegítő Tanács. A rendezvényt november 9–10-én, Dunaszerdahelyen a hagyományos helyszínen, az Építészeti Szakközépiskolában tartották.

A konferencia célja: a szlovákiai magyarság tájaihoz, településeihez és közösségeihez kapcsolódó, a téma iránt a pályázó személyes kötődését is nyilvánvalóvá tevő pályamunka készítése tetszés szerint választható témakörben (kultúrtörténet, helytörténet, néprajz, vallástörténet, művészet, irodalom, földrajz, természeti értékek, gazdaságtörténet, építészet vagy további tetszés szerint választható témakörökben).


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2017/04/kincskeresok-xii-%e2%80%a2-keresztesi-dora-bodi-ferenc-mate-farkasd/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, FELHÍVÁS, Oktatás, Verseny, VIDEÓK // Kincskeresők XII. • Keresztesi Dóra, Bódi Ferenc Máté, Farkasd

© Magyar Interaktív Televízió

Magyar Interaktív Televízió

FREE
VIEW
© 2010 . All rights reserved.
Edited by Microgramma