Özönvíz előtt • A NatGeo filmje a globális felmelegedés következményeiről

 Before the FloodLeonardo DiCaprio interjúalanyai között olyan személyiségeket találunk, mint Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon és Ferenc pápa – valamint olyan lelkes és elkötelezett közösségvezetők és aktivisták, akik a Föld megmentéséért dolgoznak, helyi és globális szinten… Igen, önök jól látják: Donald Trump nincsen a felelősen gondolkodók közt…

Milyen veszélyei vannak a globális felmelegedésnek? És miként lehetne megállítani, vagy legalább mérsékelni a klímaváltozást?

Hogy minél több mindenkihez eljuthasson az üzenet, a National Geographic a teljes filmet elérhetővé tette világszerte több platformon is. A klímaváltozás kérdéseivel foglalkozó Before the Flood, azaz Az özönvíz előtt című film már legálisan is megnézhető ingyen, a NatGeo jóvoltából magyar szinkronnal is.

Leonardo DiCaprio mindig szívén viselte a bolygó sorsát, a National Geographicnak forgatott filmjében is a Föld megmentésére keresi a választ. 

A színész olyan nagyszabású alkotást készített az Oscar-díjas dokumentumfilmes, Fisher Stevens-szel karöltve, amely nemcsak a globális felmelegedés katasztrofális következményeit mutatja be, hanem arra is keresi a választ keres, hogy miként lehet megmenteni az eltűnés szélére került fajokat, ökoszisztémákat.

További hasonló témájú videók