XVII. Falunap és III. Csallóközi Parasztolimpia

XVII. Falunap és III. Csallóközi ParasztolimpiaAz elmúlt két év sikerén felbuzdulva július 27-én már harmadik alkalommal rendezik meg a nyár egyik meghatározó sporteseményét, a Csallóközi Parasztolimpiát. A Dobsa Tamás és Inczédi Gábor által megálmodott verseny férfi-női párosok, és a tavalyi év sikerén felbuzdulva már 4 fős csapatok számára is lehetőséget nyújt erejük, ügyességük és gyorsaságuk bemutatására.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6Nikb-N8UKw

A versengés után nem maradhat el a szintén nagy tömegeket megmozgató falunap sem. A színpadon több tánciskola is megmutatja növendékeit, illetve az újonnan alakult ekecsi Shark Box klub növendékei mutatják meg, milyen tudással vértezte fel őket az edzőjük.

Az esti kacagásról Polgár Peti, a Class FM humoristája gondoskodik, utána a miskolci Illés Emlékzenekar eleveníti fel a magyar Beatles együttes legnagyobb slágereit. Az éjszaka sztrávendége Dobrády Ákos lesz. Mindeközben ízletes ételeket fogyaszthatnak, mellé pedig falubeli és csallóközi borokat, illetve jófajta pálinkákat kóstolhatnak.

Július 27. – szombat
15,00 – kapunyitás
15,30 – III. Csallóközi Parasztolimpia – páros és csoportversenyek
18,00 – R3D ONE és TEAM KANGOO DS 
18,30 – Shark Box Club bemutatója
19,00 – Varga Evelin és Sátor Veronika énekesek
20,00 – Polgár Peti a Class FM humoristája
21,00 – M.I.E.Z. – Miskolci Illés Emlékzenekar élőkoncertje
22,30 – Utcabál
23,00 – Dobrády Ákos 

A tavalyi esemény videóit keressék oldalainkon!

Az elsőről készült tudósításunk:

A másodikról ízelítőül:


További hasonló témájú videók