A Timár-módszer bemutatója Pozsonypüspökin

Timár Böske Pozsonypüspökin Timár Böske, a Csillagszemű Táncegyüttes művészeti vezetője és asszisztense, Mayer Orsolya a táncház-módszer alapján kisgyermekek számára kidolgozott Timár-módszert május 21-én a pozsonypüspöki, majd a koloni óvodában mutatták be. 

Ízelítő az egyórás foglalkozásból, amelynek oktatócsomagját a www.kulhoniovodak.hu honlapon keresztül is elérhetik majd.

A Timár-módszert Timár Böske, a Csillagszemű Táncegyüttes művészeti vezetője és tanítványai mutatják be, amerre járnak. Timár Böske férjével, Timár Sándor koreográfussal 1993-ban hozták létre a Magyarországon és Európában is egyedülálló együttest, amelyben 450 gyermeket foglalkoztatnak már 3 éves kortól. A Csillagszeműek a világ legkülönbözőbb tájain képviselik Magyarországot, Európa nagyvárosaiban éppúgy, mint Brazíliában, Új-Zélandon vagy Japánban. Timár Böske a Kárpát-medencei körút során valamennyi régióban bemutatja a Táncegyüttesben alkalmazott Timár-módszert, amely által gyermekek már kicsi kortól elsajátíthatják tánc-anyanyelvüket.

További hasonló témájú videók