Balogvölgyi Rock Fesztivál – Vikidál Gyula fellépése

Vikidál Gyula a Balogvölgyi Rock FesztiválonA Balogvölgyi Rock Fesztiválon a koncertek sorát Vikidál Gyula kezdte, aki üdvözölte a nemes kezdeményezést, s további összefogásra buzdított.A Liszt Ferenc-díjas énekes zenei pályafutása 1965-ben indult, először az Iris, majd a Gemler, Pop, Recorder, Gesarol és a Pannónia zenekarok tagja volt. 1974-ben csatlakozott a P. Mobilhoz, később a Dinamit, P. Box és MHV együttesekben is énekelt. Legutóbb a Boxer és a Mobilmánia együttesekben énekelt, utóbbiban 2010-től alkalmanként vendégszerepel.

Nagybalogon önálló koncertet adott, régi slágerek mellett gyerekeknek szóló énekeket is előadott. A rövid zápor sem volt akadály, hogy a jó hangulatot megalapozza, hiszen az est folyamán fellépett még a Mérföldkő, a Mobilmánia, a Pokolgép és Jump Rock Band.

Vikidál Gyula a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy mindig az egyszerű ember kezdeményez olyat, amit komolyabb pozícióban lévők könnyedén véghez tudnának vinni. Örült, hogy felléphetett Nagybalogon, mert itt az ügyért elkötelezett, lelkesebb emberek – lehet, hogy kicsit nehezebben, de – meg tudják elképzeléseiket valósítani. Viszont egy ilyen árvaház felépítéséhez és működtetéséhez megfelelő anyagi támogatást is kellene nyújtani, s ha olyan emberek csinálják, akik ehhez elhivatottságot éreznek, akkor annak lesz jövője – fejtette ki gondolatait a Balogvölgyi Rock Fesztivál kapcsán, melyet a berzétei árvaház javára szervezett 2011. június 25-én a Kerecsen Motoros Egyesület.


  Ha értesülni szeretne róla, hogy milyen új videók kerülnek fel az oldalra
csatlakozzon a Televízió Facebook-oldalához!


A cikkek, illetve videók tartalma nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét.
Célunk, hogy lehetőséget adjunk különböző vélemények megjelenésére.


Tags: , , , , , ,


A bejegyzés trackback címe: https://www.televizio.sk/2011/07/balogvolgyi-rock-fesztival-%e2%80%93-vikidal-gyula-fellepese/trackback/

Most itt van: Home // ESEMÉNY, VIDEÓK // Balogvölgyi Rock Fesztivál – Vikidál Gyula fellépése

© Magyar Interaktív Televízió

© 2010 Magyar Interaktív Televízió. All rights reserved.
Edited by Microgramma